top of page

TEHNICA
3STEP

Devenită deja o modă în multe țări europene cat și în SUA, procedura 3Step, total non-invazivă, propune o abordare diferită a pacienților cu dantura uzată.

Daca observi că muchia dinților tăi este mai franjurată, mai subțire, dintii sunt mai transparenti, este foarte posibil ca dantura ta să fie uzată.

Pentru prima data in România, in exclusivitate la Dr. Mihaela Chivu, poți beneficia de tehnica revolutionara 3Step care restabiliește echilibrul natural al gurii, redându-i estetica și funcția.

suferi de bruxism?

scrasnesti dintii?

ai dintii subtiati
sau scurtati?

before manea.jpg

before

TRATAMENT MINIM INVAZIV

Accesibil financiar, în numai 3 vizite la dentist

fără

     freză

fără

     anestezie

fără

     durere

Cauzele uzurii dentale

Bruxismul

 

Cea mai frecventă cauză, de care suferă între 8% – 30% din populație, este bruxismul: nocturn, adică frecarea dinte de dinte sau diurn, încleștarea-scrâșnirea dinților

Uzura chimică

 

Uzura chimică sau eroziunea poate fi cauzată de băuturi și alimente acide, dar și de boala de reflux gastric. Medicul stomatolog poate depista eroziunea produsă prin reflux și recomanda un consult de specialitate.

Uzura mecanică

 

Uzura mecanică este cauzată de obiceiul pacientului de a roade diverse obiecte, unghiile sau de a-și mușca buzele, și poate avea consecințe asupra masticației și aspectului dinților.

Vârsta

 

Uzura dentară este un proces firesc, fiziologic, care însoțește procesul de îmbătrânire.

DOCTOR MIHAELA CHIVU 

Despre soluția revolutionara 3Step

Folosesc această tehnică din ce in ce mai mult cu avantaje incontestabile pentru pacient. Este un protocol de reabilitare globală din compozit sau amestec de ceramica si compozit care restaureaza dinții compromiși la o nouă dimensiune verticală, redând estetica și funcția. Reechilibrarea gurii are intotdeauna un impact benefic asupra stării generale a pacientului.

ce spun

PACIENȚII NOȘTRI

Testimoniale
DSC03585.JPG

RALUCA POPESCU, București 

  

Cum am cunoscut-o pe doamna doctor Mihaela Chivu? Cu mai mult de 10 ani în urmă am realizat că pentru mine este foarte important să am o dantură sănătoasă, frumoasă …. perfectă. Așadar am luat decizia de a urma un tratament ortodontic, care a implicat și o operație ortognatică. Din echipa de specialiști minunați cu care am lucrat a făcut parte și doctorul Mihaela Chivu, acum … Mihaela. De atunci ea a devenit medicul meu de încredere, la care merg doar pentru controlul de rutină acum.

citește mai mult

corina neamtu.JPG
guy.png

MIRCEA EFTIMESCU, București 

 

Sunt absolut încântat de cum arată dinții mei, întăriți și întregi acum, după procedură. Simt că pot mușca și mesteca cu încredere, nu mai am dureri la rece sau cald, și deși am înțeles că există o perioadă de adaptare, simt că a trecut aproape instant pentru mine.

Doamna doctor Mihaela Chivu a lucrat rapid, eficient și la sigur și am înțeles de la început că am de-a face cu o profesionistă în domeniu și o persoană inteligentă cu care să pot comunica pe parcursul operațiunii.

citește mai mult

07A40A0B-0F72-4F08-BA8C-0A68F59F5160_1_1

DIMITRIU IOANA, București

  

Accesul la servicii medicale de calitate este astăzi garantat și în România, însă rămâne pentru mulți un lux să mergi la doctor în condiții de confort, din cauza lipsei de încredere. Căutăm cu toții cei mai buni medici pentru că nu ne putem lăsa sănătatea pe mâinile oricui. În cazul stomatologului, teama este generată și de durerea asociată chiar și gândului de a intra în cabinet și spun asta uitându-mă la mine, care ani de zile m-am confruntat cu această frică. 

citește mai mult

Contact Us

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Fă primul pas către un zâmbet plin de încredere!

Prin email sau telefon,  contactează-ne oricând.

Răspundem intotdeauna prompt, în cel mult 24 de ore.

bottom of page