top of page

MEET

Dr. Mihaela Chivu

Cu o expertiză specializată în abordarea situațiilor clinice complexe, atât din perspectivă estetică, cât și funcțională, îți pot fi alături pentru a reda sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.

AIC PNG BLK.png

Ca profesionist format în Școala Italiană, ce mă definește, pe lângă rigurozitatea principiilor estetice, este abordarea etică și metodele de lucru cât mai puțin invazive, care să asigure longevitatea fiecărui dinte în parte.

 

Pentru a-mi perfecționa tehnica, am urmat cursurile celor mai prestigioase instituții din domeniu - acestea includ 3STEP Academy, SPEAR Education, British Dental Bleaching Society (BDBS), Accademia Italiana Di Odontoiatria Protesica (AIOP), Accademia Italiana di Conservativa (AIC).

peste

6500

lucrări protetice

peste

5000

obturații

peste

1500

reabilitari pe implant

Sunt mereu la curent cu cele mai noi trenduri și tehnici dentare, și am absolvit  un Mastership Status Laser Therapy in Dentistry, la Aachen University, Germania, specializându-mă în terapia dentară asistată laser.

Am adus în România tehnica 3Step de 3 ani deja – soluția minim invazivă pentru a trata uzura dentară. Acest concept unic, dezvoltat de Dr. Francesca Vailati în Elveția, presupune o abordare minim invazivă, care îmbină diagnosticul cu tratamentul personalizat de reconstrucție a dinților uzați, fără freză și fără anestezie, deci, fără durere.

Incepe astazi!

3 pasi simpli pentru a obtine un zambet perfect

DSC02104.JPG

1

Te programezi

DSC02972.JPG

2

Vii la o consultatie 

DSC02730.JPG

3

Cream un plan si
incepem reabilitarea

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Fă primul pas către un zâmbet plin de încredere!

Prin email sau telefon,  contactează-ne oricând.

Răspundem intotdeauna prompt, în cel mult 24 de ore.

+40 774 574 276

bottom of page