top of page
Image by Ozkan Guner

Restaurarea 3Step

Uzura dentara este un fenomen normal, care apare odata cu inaintarea in varsta. Se considera normala o pierdere de 30 microni pe an.

 

Uzura patologica este cea care apare prematur, nu este legata de prezenta cariei sau a bolii parodontale, si este strans legata de stilul de viata, de alimentatie si de starea de sanatate generala.

 

Cauzele uzurii variaza de la bruxism, la consumul alimentelor si bauturilor acide, la roaderea unghiilor sau chiar si refluxul gastro-esofagian, pe langa altele.

 

Evolutia este lenta initial, incepand cu pierderea smaltului. Pe masura ce se suprapun mai multi factori cauzali si uzura ajunge la dentina procesul de eroziune(?) a danturii accelereaza drastic. Odata cu pierderea smaltului apar sensibilitatea, durerea, fisurile, fracturile, modificarile de forma si aspectul transparent al dintilor.

Dintii se scurteaza si se subtiaza, iar muchiile devin franjurate si fisurate. Se pierd punctele de contact si astfel si eficienta masticatorie.

 

Ireversibila, progresiva si multifactoriala, uzura dentara necesita o interventie din timp, cu masuri preventive si un tratament atent personalizat

 

Tratamentele moderne nu mai presupun slefuirea dintilor uzati, ci adaugarea unui material, fie compozit, fie ceramica, care sa refaca ceea ce s-a pierdut intr-un mod non invaziv

Beneficii:

Accesibilitate

Flexibilitate

Costuri reduse

Minim invaziv

Procedura de reabilitare globală dentară 3Step oferă un tratament revolutionar în trei etape pentru restaurarea functionalitatii si esteticii dentare.

Pasii 3Step

Procedura "3Step" reprezintă un tratament global inovator în domeniul reabilitării dentare, axat pe trei etape esențiale pentru restaurarea completă a sănătății dentare. Prima etapă implică diagnosticarea precisă a problemelor dentare și planificarea tratamentului personalizat.

DSC02730.JPG

Consultatie

Primul pas în transformarea zâmbetului dvs. - consultația noastră vă oferă o evaluare inițială detaliată

00.

01.

DSC02959.JPG

Cu tehnologia avansată de scanare, putem obține imagini precise pentru un plan de tratament precis.

Simulare estetica

White Bite

Etapa de probare a provizoriilor vă permite să vedeți și să simțiți cum va arăta zâmbetul viitor.

02.

DSC02826.JPG

03.

Fatete Palatinale

Finalizarea reabilitării dentare cu procesul de cimentare, astfel încât zâmbetul perfect să prindă viață.

_NAG2604.jpg
mihes maria florea b4after v1.jpg

Cazuri

Descoperă reabilitarea dentară completă - soluția pentru un zâmbet sănătos și strălucitor. La clinica noastră, ne dedicăm să redăm frumusețea și funcționalitatea zâmbetului tău.

Cu o echipă de experți în restaurare dentară, folosind cele mai moderne tehnologii, abordăm fiecare caz cu atenție personalizată.

Dentist Office

- Liliana

Doamna doctor Mihaela Chivu este o profesionista desavarsita care mentioneaza, cu modestie, ca "de vina" este experienta acumulata in trei decenii de activitate. Foloseste o tehnica unica in Romania pentru reconstructia dentara. Am avut mare noroc sa o intalnesc intrucat, la cele cateva clinici dentare la care am apelat anterior, solutia era de "scoatere a nervilor, pivoti si coroane dentare". Ii multumesc pentru ca mi-a redat sanatatea si zambetul.

Povestile pacientilor nostri

Ce spun pacientii:

"Tratamentul perfect pentru
dinti uzati."

Devino pacient 3Step!

bottom of page