top of page
  • mihaelachivu

Consultatia 3Step - cum functioneaza de fapt?Vrei sa-ti tratezi dintii tociti fara freza, fara anestezie si fara durere?


Esti hotarat sa știi mai multe despre stadiul uzurii danturii tale si despre posibilitatile de tratament?


E timpul pentru o consultatie 3Step!


Consultatia initiala dureaza minim 45 minute.

Ceea ce ma intereseaza in primul rand este sa stiu cu ce pot fi de folos si ce asteptari ai de la mine.


Voi discuta despre povestea tocirii dintilor tai, voi afla mai multe despre rutina ta zilnica de igienizare, despre obiceiurile alimentare, si despre asteptarile tale. O parte importanta va fi acordata examenului clinic, care cuprinde radiografii, fotografii, inregistrari video, scanare si inregistrare cu arcul facial, si inregistrarea si analizarea muscaturii.


Informatiile vor fi trimise catre laboratorul de tehnica dentara impreuna cu care voi finaliza proiectul noului tau zambet. Dificultatea abordarii 3Step vine din dorinta de a nu slefui dintii, doar de a le da o viata noua.


Partea a doua a consultatiei, care dureaza tot 45 de minute, la o saptamana distanta, este dedicata transferarii in gura fara slefuire a proiectului estetic care cuprinde cei 10 dinti superiori. Vei sti care este planul de tratament pentru fiecare dinte in parte, ce material vom folosi si cat costa si cat dureaza tratamentul.


Aceste 2 sedinte au costul cumulat de 380 lei. In momentul in care te hotarasti sa incepi tratamentul, trebuie sa ai in vedere faptul ca se va finaliza in maxim 2-3 saptamani, si se va trata toata gura.


Consultatia trebuie programata si planificata special, astfel incat sa avem timp suficient. Am nevoie sa ascult povestea dintilor tai, sa culeg toate datele de care am nevoie pentru a planifica tratamentul astfel incat sa nu vii de mai multe ori, si sa primesti raspunsurile pentru toate întrebările care te preocupa.


Comments


bottom of page